marți, 27 ianuarie 2015

Constructii case Iasi

Când vine vorba de construcția unei case, sunt automat aduse în discuție și modalitățile de realizare a proiectului, modalități care se află în strânsă interdependență cu posibilitățile financiare.
În cazul în care bugetul nu permite construirea unei case la cheie, varianta construcției unei case la roșu reprezintă o alternativă deloc neglijabilă. Avantajul optării pentru o astfel de construcție constă în faptul că se pot aloca banii eșalonat iar construcția casei o dată demarată, reprezintă un pas mult mai important decât faza de proiect cu gândul la a strânge toată suma.
''Casa la roșu'' reprezintă construcția casei fără finisaje și fără învelitoarea acoperișului. În faza de roșu sunt incluse fundația, zidaria și structura din lemn a acoperișului.
Firma CosmiBor Construct S.R.L. dispune de personal calificat și vă poate pune la dispoziție în funcție de dimensiunea proiectului, echipe mai mici sau mai numeroase. Faptul că lucrăm sub deviza de a onora orice contract cu promptitudine, seriozitate și profesionalism, constituie atuuri în a ne alege de vă doriți demararea lucrărilor pentru construcția unei case la roșu. Firma noastră oferă servicii de construcții care includ construirea de case la cheie, amenajări interioare, proiecte case, amenajări case, vile și apartamente, dar și construcții de case la roșu.
Cu siguranță de ne veți contacta vom găsi împreună o cale de a reuși să pornim construcția case dumneavoastră; puteți veni cu propriul proiect sau puteți alege din portofoliul bogat în oferte pregătit de echipa noastră. Chiar de veți alege varianta construcției unei case la roșu, vă asigurăm de implicarea noastră în finalizarea lucrării în termenul stabilit precum și de folosirea celor mai bune materiale prin colaborarea cu cei mai buni distribuitori de materiale de calitate. Nu vom precupeți nici un efort în vederea reușitei proiectului.
Avantajul în construcția unei case la roșu îl mai reprezintă și faptul că finalizarea construcției nu este condiționată de colaborarea cu aceeași firmă deși, după recepția lucrării efectuate de personalul firmei noastre , cu siguranță că veți dori continuarea construcției tot cu noi. Bineînțeles că acest demers va fi posibil și , atunci când veți fi pregătiți, se va face un nou contract și se va putea finaliza lucrarea.
Reacțiile pozitive ale clienților ce au apelat la serviciile firmei noastre mai pot constitui deasemeni puncte tare în realizarea imaginii despre noi. Pe lângă doza ridicată de profesionalism, apropierea față de clienți ne înlesnește îmbinarea utilului cu plăcutul și de aici rezultă realizarea unor case spectaculoase și unice, care se pretează gusturior și posibilităților financiare ale fiecărui client. Se spune că omul sfințește locul; atunci, putem afirma și susține faptul că și constructorul își pune amprenta asupra construcției și îi conferă unicitate.
Construcția unei case la roșu este indicată persoanelor care nu se grăbesc și vor să facă totul meticulos și gradual. Sunt mulți clienți care preferă această variantă, fiind atenți la toate detaliile, folosind materiale de calitate, unele dintre ele necesitând comandă specială și timp pentru a fi aduse, uneori chiar din afara țării. Noi alegem să fim asertivi cerințelor clienților și ne permitem doar să sugerăm acolo unde este cazul anumite modificări având în vedere experiența noastră și dorința de a realiza lucrări care să corespundă doleanțelor viitorilor proprietari.
Sperăm că nu veți ezita a ne contacta în cazul în care urmează a vă hotărî să vă construiți o casă. Cu siguranță nu veți regreta pasul iar de va fi să avem o colaborare vă asigurăm că va fi o experiență plăcută și rezultatul vă va mulțumi din toate punctele de vedere.
Vă așteptăm !
sursa: constructii-finisaje.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti comentarii utile va rog!

Postări populare