luni, 29 februarie 2016

Cum imi protejez casa in timpul unei renovari/amenajari ?


            Serviciile de renovare, zugraveli, redecorari si finisaje decorative de lux sunt un subiect sensibil pentru integritatea oricarei case. Avand in vedere lucrul intr-o casa deja mobilata, precautia va fi prioritara in efectuarea unor lucrari de amenajare fara daune. In acest sens, podelele si suprafetele podelelor vor fi protejate de zgarieturi prin contactul cu papucii de lucru sau de scapari accidentale de instrumente de lucru.
1.       Acoperirea precauta a suprafetelor
Cel mai bun prieten al dumneavoastra in cazul lucrarilor de  amenajari apartamente iasi va fi plasticul. Cum praful urmareste fidel orice curent de aer, eliminarea posibilitatii de depunere a prafului va fi prin impiedicarea circulatiei aerului in camere nedorite. Cea mai simpla metoda este de a lipi o folie de plastic pe toata suprafata usii cu un scotch de constructii. Va veti gandi probabil pe unde veti face accesul. In acest sens, puteti realiza o taietura si lipi un fermoar, pentru a putea trece dintr-o parte in alta si, in acelasi timp, pentru a inchide “usa” atunci cand nu mai este necesara trecerea.
2.     Curatarea zilnica
In cazul in care ati impus de la inceput in contract unei firme zugraveli interioare Iasi obligatia sa realizeze curatenia integral dupa lucrarile de amenajare, atunci poate acest capitol nu va va trezi interesul. Altfel, integrarea unei curatenii in programul dumneavoastra zilnic ar putea sa va scape de zile integi de curatenie la final. 
3.     Lucrul exterior
O mare parte din praful rezultat in urma lucrarilor de  zugraveli interioare Iasi provine de la taiat materiale. In cazul in care locuiti la casa, aceasta activitate poate fi realizata si afara,  unde va putea fi mai simplu sa maturati resturile ramase. Cu toate acestea, chiar si la apartament acest lucru este posibil, in cazul in care aveti balcon. Pardoselile de balcon sunt, in general, lipsite de finisaje, asadar lucrarile de taiere nu vor afecta integritatea podelei. Mai mult decat atat, cu cat sunteti mai aproape de zona exterioara, cu atat mai bine, intrucat praful va fi mai usor eliminat in acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti comentarii utile va rog!

Postări populare